Deze triatlon die gehouden word op 29 en 30 juni is een nationaal triatlon-evenement waar recreanten en professionals elkaar ontmoeten. Bij de triatlon in Stiens ervaren deelnemers al zwemmend in het water van de ‘Kletsefeart’, fietsend over de paden van het platteland en lopend door het centrum van Stiens, hoe indrukwekkend de sfeer en omgeving van het Friese landschap is.


De organisatie van de Lawi Sportswear Triatlon heeft als doel zowel recreanten als topsporters het gevoel te geven dat ze hun eigen kampioenswedstrijd houden; iedere sporter kan ervaren hoe het is om aan een top- en breedtesportevenement mee te doen, zowel jong als oud.

Omdat wij bij Wijbenga naast mooie stands bouwen ook van sport houden zijn wij ook dit jaar weer sponsor van verschillende evenementen waaronder dus bovengenoemde triatlon. Zou u zelf eens willen ervaren hoe triatlon is? Er is ook een jeugdtriatlon op vrijdag 29 juni  en de mini-triatlon op zaterdag 30 juni, de ideale gelegenheid om kennis te maken met deze sport.

Kijk op www.triatlonfriesland.nl

 

Lawi Triatlon Friesland Wijbenga Standbouw

Lawi Triatlon Friesland Wijbenga Standbouw

Lawi Triatlon Friesland

Lawi Triatlon Friesland Wijbenga Standbouw